Wanneer:
19 april 2021 @ 19:30 – 20:55
2021-04-19T19:30:00+02:00
2021-04-19T20:55:00+02:00

GRATIS voor leden van QUENO Sport & Fitness Westerbork, niet leden betalen vooraf €25,- voor deelname per scholing (€100,- voor het hele programma incl. certificaat. Opgave via deze verplicht andere is deelname niet mogelijk!

Week 16 | Fitness education 1: Krachttraining: anatomie, krachtopbouw & trainingsschema’s

Week 17 | Fitness education 2: Spierverloop, anatomie, spierfunctie & specifiek training

Week 18 | Fitness education 3: Core training, anatomie, Ab’s & back & functioneel trainen

Week 19 | Fitness education 4: Verbranden, afvallen & supplementen

In de eerste fitness scholing leer je over de spieranatomie van het lichaam en behandelen we verschillende trainingsmethoden. Je gaat de theorie vervolgens omzetten in de praktijk. Je leert hoe je je eigen training maakt en waarom het belangrijk is om regelmatig je lichaam uit te dagen op een andere manier te trainen. De avond begint met een PowerPoint waarna je fysiek aan de gang gaat om alles in de praktijk te brengen op de fitness toestellen.

Nodig:

  • Pen en papier om aantekeningen te maken
  • Handdoek om op de toestellen te leggen, flesje water
  • Draag sportkleding (omkleden niet mogelijk) en neem schone gymschoenen mee (waar niet buiten op gelopen is)

*Let op: Aanmelden alleen als je werkelijk denkt te kunnen komen. Door je aan te melden geef je aan dat je op dit moment geen corona gerelateerde klachten hebt en je tijdens de workshop rekening zult houden met de geldende richtlijnen t.a.v. corona. 1,5 meter afstand van elkaar, alle spullen schoonmaken en altijd je eigen handdoek op de toestellen leggen. Bij corona gerelateerde klachten kan je niet deelnemen en vragen we je om zo spoedig mogelijk door te geven dat je niet mee zult doen. Alvast hartelijk dank voor begrip.

*Als je alle vier workshops deelneemt ontvang je het certificaat: “Fitness Education, an introduction into fitness to impove your own training” van QUENO Sportopleidingen

MELD JE HIER AAN VOOR 18.00 uur maandag 19 maart 

MELD JE HIER AAN VOOR 19:30 uur maandag 19 maart

Mail ons als beide tijden vol zijn maar je wilt wel graag meedoen westerbork@queno.nl