Wanneer:
10 september 2018 @ 20:15 – 21:15
2018-09-10T20:15:00+02:00
2018-09-10T21:15:00+02:00

Wil jij ondersteuning en motivatie om eindelijk die kilo’s kwijt te raken? Of gestimuleerd worden om nu eens echt door te zetten met sporten en gezond eten? Wil je meer energie, strakker in je vel of een betere conditie?

Tijdens Get in shape! geven we wekelijks een motiverende groepsles op muziek. Aerobics/steps, spierversteviging, kracht en conditie opbouw met als doel beter in je vel komen. Extra aandacht voor buik, billen… en gezonde voeding. Wekelijks tips om je voeding te verbeteren, je te motiveren te blijven bewegen en gezond bezig te zijn. Naast de maandagavond 20.15 zoek je minimaal twee extra momenten waarop je gaat sporten in de week om je doel te kunnen behalen.

Iedereen met een GOUD, PLATINUM of Personal Training abonnement mag met dit programma meedoen. Start bij voorkeur maandag 10 september, of als dit niet lukt, op een later moment. Geef je op door je hieronder in te schrijven of een formulier in te vullen bij QUENO Sport & Fitness.

Ben je al lid? Zet je abonnement om in GOUD, PLATINUM of PT en stuur een mail naar westerbork@queno.nl

Na inschrijving maak je een afspraak om je te wegen/meten zodat je weet waar je begint zodat je een doel kunt stellen. Vindt je wegen/meten niet nodig of niet prettig? Laat het dan achterwege en doe lekker mee met het programma zodat je beter in je vel komt!