Wanneer:
5 maart 2020 @ 17:00 – 17:45
2020-03-05T17:00:00+01:00
2020-03-05T17:45:00+01:00
Waar:
QUENO Sport & Fitness Westerbork
Gratis proefles Crossgym CGK 12-15 jaar @ QUENO Sport & Fitness Westerbork

Heb jij zin om kennis te maken met Crossgym? Op 5 maart start de CGK voor 12-15 jarigen!

Deze lessen zijn speciaal ontworpen om op een leuke manier kennis te maken met Crossgym. CGK is, net als de volwassenen variant, een combinatie van gymnastische oefeningen, gewichtheffen en cardio (conditie) training. We doen oefeningen als touwklimmen, sit-ups en box jumps (op een box springen). Ook doen we oefeningen met gewichten welke belangrijk zijn voor een goede fysieke ontwikkeling van jongeren.

Bij CGK worden jongeren professioneel begeleid in een groep. Iedere training is anders om het lichaam maximaal te ondersteunen in een goede fysieke ontwikkeling, mobiliteit en motoriek. Jongeren worden uitgedaagd het beste uit zichzelf te halen in een veilige, stimulerende omgeving. Alle jongeren zijn welkom, ongeacht fysieke fitheid. De lessen zijn geschikt om op een positieve manier bezig te zijn met Crossgym. We stimuleren jongeren op een positieve manier om zelfvertrouwen te ondersteunen en zichzelf motorisch te ontwikkelen.

In de schoolvakanties worden de CGK lessen vervangen door training in de fitnessruimte op hetzelfde tijdstip. Hierdoor kunnen jongeren wekelijks lekker trainen bij QUENO. Kosten zijn €19,50 per maand. Inschrijfgeld €20,- In de maand maart rekenen we geen inschrijfgeld i.v.m. ons 20 jarig bestaan.

Graag tot ziens bij CGK @ QUENO!
Sportieve groet, Simone & Dano
Team QUENO Westerbork.

Hou jij van nieuwe uitdagingen? Meld je dan nu aan voor de kennismakingsles!