Wanneer:
5 maart 2020 @ 16:00 – 16:45
2020-03-05T16:00:00+01:00
2020-03-05T16:45:00+01:00
Gratis proefles Crossgym Kids (CGK) 8-11 jaar

Heb jij zin om kennis te maken met Crossgym Kids? Op 5 maart start de Crossgym Kids (CGK)!

Deze lessen zijn speciaal ontworpen om op een leuke speelse manier kennis te maken met Crossgym. CGK is, net als de volwassenen variant, een combinatie van gymnastische oefeningen, gewichtheffen en cardio (conditie) training. We doen oefeningen als touwklimmen, sit-ups en box jumps (op een box springen). Ook doen we oefeningen met gewichten welke belangrijk zijn voor een goede fysieke ontwikkeling van kinderen.

Bij CGK wordt je kind professioneel begeleid in een groep. Iedere training is anders om het lichaam maximaal te ondersteunen in een goede fysieke ontwikkeling, mobiliteit en motoriek. Kinderen worden uitgedaagd het beste uit zichzelf te halen in een veilige, stimulerende omgeving. Alle kinderen zijn welkom, ongeacht fysieke fitheid. De lessen zijn geschikt om op een positieve manier bezig te zijn met Crossgym. We stimuleren de kinderen op een positieve manier om zelfvertrouwen te ondersteunen en zichzelf motorisch te ontwikkelen.

In de schoolvakanties worden de CGK lessen vervangen door training in de fitnessruimte op hetzelfde tijdstip. Hierdoor kunnen de kinderen wekelijks lekker trainen bij QUENO. Kosten zijn €19,50 per maand. Inschrijfgeld €20,- In de maand maart rekenen we geen inschrijfgeld i.v.m. ons 20 jarig bestaan.

Graag tot ziens bij CGK, Crossgym Kids @ QUENO!
Sportieve groet, Simone & Dano
Team QUENO Westerbork.

Hou jij van nieuwe uitdagingen? Meld je dan nu aan voor de kennismakingsles!