Wanneer:
23 september 2019 @ 08:30 – 29 september 2019 @ 12:00
2019-09-23T08:30:00+02:00
2019-09-29T12:00:00+02:00

Tijdens de open sportweek ben je van harte welkom om te komen kennismaken en ervaren hoe het is om bij ons te sporten. Je kunt gratis deelnemen aan alle groepslessen uit het rooster.
Hatha Yoga, PUMP, Total Body (steps), 55+Fit, Power Yoga, BBB, Pilates, Kickboksen en Yin Yoga.

Verder kun je deelnemen aan onze smallgroup lessen Crossgym. Functionele training op eigen niveau onder begeleiding van een instructeur.

Wil je liever trainen in de fitnessruimte? Dan nodigen we je van harte uit in onze vernieuwde fitnessruimte met een heel uitgebreid aanbod.

Je kunt je opgeven door een mail te sturen naar westerbork@queno.nl of door, uiterlijk 10 minuten voor aanvang van de les of training, je te melden aan de balie.

Korting: Doe jij voetbal bij de VKW? Dan kom je in aanmerking voor een flinke korting op je maand abonnement. Geen voetbal maar kom je met minimaal 3 mensen uit het gezin sporten? Dan krijg je 25% korting op het goud abonnement. Wil je op dinsdag en donderdagochtend komen sporten met de 55+FIT? Dan krijg je een speciaal tarief en gratis koffie! *Korting kan nooit worden gecombineerd
Geen van bovenstaande? Dan krijg je geen korting… Maar wel voordeel op je gezondheid! Het is wetenschappelijk bewezen dat 3x pw krachttraining kan leiden tot 3 jaar verjonging… Endorfinen (hormonen die o.a. worden aangemaakt tijdens sporten) zorgen voor een blij gevoel… Een betere conditie zorgt voor minder grote kans op diverse ziekten…

En… we hebben de lekkerste (en eerlijkste) koffie van Westerbork! Dus, als sporten niet de reden is, kom dan trainen om daarna te mogen genieten van je welverdiende rust.

Graag tot ziens!
Ron, Frits, Dano, Job, Ilse, Simone, Annet, Annemiek & Loona
Team QUENO