Wanneer:
23 september 2017 @ 21:30 – 22:30
2017-09-23T21:30:00+02:00
2017-09-23T22:30:00+02:00
Kosten:
15,-

PoleFit beginners workout.  

Door je hier aan te melden meld je je aan voor de beginners workshop PoleFit. Deze les is om kennis te maken met PoleFit en je misschien zelfs te enthousiasmeren voor de docentenopleiding PoleFit welke binnenkort start.

PoleFit (Pole Dance/Paaldansen) is een combinatie van kracht- en cardiotraining. Het is een acrobatische workout in de paal. In de beginners workshop leer je een paar basistechnieken van PoleFit voor beginners en zul je zelfs al op de kop in de paal hangen! Bij PoleFit voor beginners gaat het vooral om techniek. Kracht en lenigheid zijn een pré maar zeker geen must om aan deze workout mee te doen. Dit is je kans om kennis te maken met deze toffe workout aan de paal! Verbeter je spieruithoudingsvermogen, stabiliteit, core en word zelfverzekerder door PoleFit.

Meld je aan via deze link

Heb je ook interesse in de andere workouts? Lees dan de informatie hieronder en meld je aan via quenosportopleidingen.nl in voor de desbetreffende workshops.

Inspiratie op doen in Pilates, Yoga, MindFit en kennismaken met PoleFit is de doelstelling op zaterdag 23 september. Zowel ervaren instructeurs als geoefende sporters (toekomstig instructeurs) zijn van harte welkom om deel te nemen aan de workouts die zullen inspireren tot vernieuwing in je eigen lessen en trainingen.

De dag start met PoleFit, een krachtige uitdaging in de paal. Verder kun je deelnemen aan Hatha Yoga, Poweryoga, MindFit (o.a. Tibetaanse yoga en mindfulness en ademhalingstechniek), Freestyler Pilates (board met tubes) en Pilates Bodyshape waarin je je lijf nog beter leert controleren door te werken met dumbells en pump schijven (small plates). Halverwege de dag zullen de inspirators je extra inspiratie geven met een korte film en Inspirational words

De dag wordt ontspannen afgerond door onder het genot van een drankje en muziek ideeën uit te wisselen met je collega’s uit het vak.

09.00 binnenkomst
09.30 PoleFit 
10.30 Hatha Yoga 
11.30 Pilates Bodyshape 
PAUZE
12.45 Inspirational words by Annemiek 
13.15 Freestyler Pilates 
14.30 MindFit 
15.45 Poweryoga 
Aansluitend afsluiting, certificaat en netwerken onder genot van muziek en een drankje!

Je kunt bij aanmelding aangeven welke workshops jouw voorkeur hebben dan reserveren we daar een plekje voor je. Wanneer de workshops vol zijn kun je je niet meer aanmelden voor de workshop. Op dit moment zijn alle workshops nog beschikbaar, wanneer een workshop vol is geven we dat hier aan.

3 workshops €39,-
4 workshops €44,-
5 workshops €49,-
6 workshops €54,-