Wanneer:
10 oktober 2018 @ 20:30 – 21:30
2018-10-10T20:30:00+02:00
2018-10-10T21:30:00+02:00
Yin Yoga gratis proefles

Wat je met andere yoga stijlen niet kunt bereiken, bereik je met Yin…

Yin geeft ruimte in je hoofd en lichaam. Tijdens Yin proberen we te ontspannen om niet de spieren maar juist het bindweefsel te beïnvloeden. Bindweefsel zit in ons gehele lichaam. Het zit tussen de organen, bloedvaten en zenuwen. Onder andere pezen, banden en tussenwervelschijven bestaan voor het grootste deel uit bindweefsel. Bindweefsel kan verstijven bijvoorbeeld door een trauma. Hierdoor wordt het soepel bewegen bemoeilijkt. Door Poweryoga of Hatha yoga wordt je soepeler in je lijf maar dit werkt voornamelijk op het actieve gedeelte van ons lijf. De spieren die je kunt aanspannen en loslaten. Dieper in ons lijf zit het bindweefsel wat we alleen kunnen beïnvloeden in een passieve vorm. Yin yoga is effectief om het bindweefsel los te maken. Met Yin yoga wordt het zelf herstellend vermogen van het lichaam maximaal gestimuleerd.  

Wil je zelf ontdekken wat Yin Yoga inhoud en of je het prettig vindt om te doen? Meld je aan voor een gratis proefles westerbork@queno.nl

De lessen worden gegeven door Annet van Kooten. Annet is sportinstructeur en Certified Yoga Teacher 500 (Internationaal yoga docent en opleider van yoga docenten) en heeft veel ervaring in Yin Yoga.