Veilig sporten bij queno

   BINNEN TRAINEN

24 uur/dag

7 dgn/week

WIJ ZIJN WEER OPEN! 24/7 Fitness en groepslessen…

 Wij zijn weer open! Naast reguliere opening (medewerkers aanwezig) is het ook mogelijk om buiten deze tijden om 24 uur per dag toegang te krijgen tot QUENO voor maar 44,- euro per maand. 
-Géén 2x per jaar betalen voor aparatuur
-12 betalingen per jaar ipv elke 4 weken
-Geen jaarcontract o.i.d. maar één maand opzegtermijn
______________________________________________________________
Zie ons rooster en zomerrooster (zomervakantie noord) voor lessen en uren waarop er wel en niet medewerkers aanwezig zijn. 
Je sport bij ons onbeperkt 24/7 voor 44,- p.m. (GOUD)
1x p.w. voor 26,- of onbeperkt tijdens reguliere openingstijden voor 34,- p.m. Fijne sfeer, compleet centrum met groepslessen, fitness cardio / kracht/ losse materialen en functionele ruimte voor crossfit activiteiten. En bij ons kun je terecht voor de (H)eerlijkste koffie uit Westerbork 😉
PERSONAL TRAINING 1x, 2x of 3x per week alleen of samen. Vanaf 155,- per maand (1x pw incl 24/7 toegang en koffie) Mail ons voor meer informatie of meld je aan via de site!
Alvast hartelijk dank.
……………………………………………………………………………………………….. Haal in via You Tube, QUENO Sportopleidingen Leden krijgen verborgen links om lessen in te halen.
PROCEDURE

Leden melden zich aan in de app zodat je altijd zelf inzicht hebt in het aantal deelnemers. Hierdoor kun je altijd kiezen om op een rustig moment te komen.

Ben je nieuw? Loop even binnen tijdens opening of mail ons…

We adviseren je nog steeds om in je sportkleding te komen zodat niet nodig zal zijn. Bij binnenkomst graag handen desinfecteren en inloggen. Train met gebruik van eigen handdoek en maak na gebruik altijd al het materiaal goed schoon (handvatten, losse dumbells, toestel, steekpen, rugleuning, etc, etc.)

Houd 1,5 meter afstand door ervoor te kiezen te gaan trainen op een vrije plek. Voor de yogalessen adviseren we je een eigen mat aan te schaffen en mee te nemen.

We hebben respect voor iedereen en iedereens keuzes. Bij ons is het dragen van een mondkapje nooit verplicht maar als jij deze wel graag draagt is dat natuurlijk geen probleem.

We vragen je alleen te komen als je klachten vrij bent natuurlijk.

Dank voor je begrip!

Sportieve groet, Team QUENO

*Leden reserveren via de app zodat we het aantal deelnemers kunnen reguleren en adequaat kunnen reageren als dit nodig is.