Veilig sporten bij queno

   BINNEN TRAINEN

16 uur/dag

7 dgn/week

TRAINEN MET COVID-19 AANPASSINGEN

VEILIG BINNEN SPORTEN
We houden een aantal veiligheidsregels in acht om het sporten voor iedereen prettig en veilig te laten verlopen. Omdat in de praktijk blijkt dat we geen momenten hebben dat het ‘te druk’ is hoef je je niet vooraf aan te melden. Iedereen is welkom om te komen sporten wanneer je wilt.
Wanneer je een GOUD abonnement hebt kun je ook buiten de reguliere openingstijden bij ons terecht. In dat geval heb je dagelijks van 6:00 tot 22:00 uur, 7 dagen per week toegang. Als je graag een GOUD abonnement wilt aanschaffen (€44,- p.m.) kun je tijdens reguliere openingstijden terecht om je in te schrijven.
GROEPSLESSEN
We geven weer les op de club! Aan melden voor de lesssen is niet nodig. De meeste lessen worden ook online uitgezonden. Vanwege de spiegels zou het kunnen zijn dat je daardoor in beeld komt. Als je dat niet wilt overleg daarover met de betreffende docent. 
Doe online mee op Facebook, ZOOM of insta QUENO Sportopleidingen. Haal in via You Tube, QUENO Sportopleidingen Leden krijgen verborgen links om lessen in te halen.
PROCEDURE

Kom in je sportkleding zodat omkleden niet nodig zal zijn. Bij binnenkomst graag handen desinfecteren en je naam/telefoonnummer noteren op de lijsten die we bijhouden. (Dit om contact op te kunnen nemen bij eventuele uitbraak). Train met gebruik van eigen handdoek en maak na gebruik altijd al het materiaal goed schoon (handvaten, losse dumbells, toestel, steekpen, rugleuning, etc, etc.

Houd 1,5 meter afstand door ervoor te kiezen te gaan trainen op een vrije plek. Voor de groepslessen adviseren we je een eigen mat aan te schaffen en mee te nemen.
Dank voor je begrip!
Sportieve groet, Team QUENO

 

Mocht er weer een corona situatie ontstaan waarbij inschrijven nodig zal zijn dan gebruiken we daarvoor deze pagina.