Corona programmering 

   BINNEN TRAINEN 7 days a week

TRAINEN TIJDENS ZOMERROOSTER MET COVID-19 AANPASSINGEN

 Zoom & FBFITNESS INSCHRIJVEN TER PLEKKE
We mogen weer binnen sporten! Als je komt fitnessen kun je op het hele uur binnenlopen en om .55 vertrekken om overlap te voorkomen. Je kunt je ter plekke inschrijven, aanmelden vooraf is niet nodig. Vanwege de zomerperiode verwachtten we dat het niet ‘te druk’ zal worden. De gegevens m.b.t. wie er aanwezig was blijven 4 weken bewaard om bij eventuele COVID-19 uitbraak contact op te kunnen nemen met desbetreffenden.
GROEPSLESSEN
We geven weer les op de club! Aan melden voor de lesssen is niet meer nodig. Inschrijven op de lijst op de club kan ter plekken. De meeste lessen worden ook online uitgezonden. Vanwege de spiegels zou het kunnen zijn dat je daardoor in beeld komt. Als je dat niet wilt kom dan niet naar de pilates (di zoom & FB), yoga (woe; zoom) Shape (do Zoom & FB, zat. FB).
Doe online mee op Facebook, ZOOM of insta QUENO Sportopleidingen. Haal in via You Tube, QUENO Sportopleidingen Leden krijgen verborgen links om lessen in te halen.
PROCEDURE

Inschrijven is niet verplicht, voor de groepslessen wel geadviseerd.

Kom in je sportkleding zodat omkleden niet nodig zal zijn. Bij binnenkomst graag handen desinfecteren en je naam/telefoonnummer noteren op de lijsten die we bijhouden. (Ook als je je via de site hebt aangemeld graag noteren). Train met gebruik van eigen handdoek en maak na gebruik altijd het materiaal goed schoon. Houd 1,5 meter afstand door ervoor te kiezen te gaan trainen op een vrije plek. Voor de groepslessen vragen we je een eigen mat aan te schaffen en mee te nemen.
Dank voor je begrip! 
Sportieve groet, Team QUENO