QUENO Fysiotherapie, Snel beter bewegen!

waar je persoonlijke zorg en aandacht krijgt van onze toegewijde fysiotherapeut

Hanke Mensinga!

 

Hanke Mensinga

Hanke Mensinga

Ben je op zoek naar een ervaren fysiotherapeut die jou helpt om snel beter te bewegen en jouw gezondheidsdoelen te bereiken? Dan ben je bij QUENO Fysiotherapie aan het juiste adres! Met passie voor het helpen van mensen, staat Hanke klaar om jou te begeleiden naar een leven met meer bewegingsvrijheid en minder pijn.

Of je nu herstelt van een sportblessure, kampt met rugklachten, of gewoon je algemene mobiliteit wilt verbeteren, Hanke begrijpt dat elk lichaam uniek is en verdient persoonlijke zorg. Met haar expertise en op maat gemaakte behandelplannen, ben je verzekerd van een professionele aanpak die precies aansluit bij jouw specifieke behoeften.

Hanke Mensinga hecht veel waarde aan een holistische benadering van fysiotherapie, waarbij niet alleen de symptomen worden behandeld, maar ook de onderliggende oorzaken worden aangepakt. Met haar warme en vriendelijke benadering zorgt ze ervoor dat je je op je gemak voelt tijdens elke sessie en moedigt ze je aan om actief deel te nemen aan jouw herstelproces.

Dus, waarom zou je blijven worstelen met pijn en beperkingen? Kies voor de persoonlijke en professionele zorg van Hanke Mensinga bij QUENO Fysiotherapie en ontdek zelf hoe snel beter bewegen jouw leven positief kan veranderen. Neem vandaag nog contact met ons op en zet de eerste stap naar een gezonder en actiever leven!
QUENO Fysiotherapie – Hanke Mensinga staat voor je klaar om je te ondersteunen zodat jij snel beter gaat bewegen!

FysioFIT | Fitness in een kleine groep onder begeleiding van fysiotherapeut.

Voor iedereen die te maken heeft met fysieke klachten en toch graag actief wil blijven, hebben we de perfecte oplossing. Onze Small Group Fitness-sessies bieden een veilige en effectieve manier om aan uw gezondheid te werken. Hanke Mensinga zal u begeleiden en ervoor zorgen dat uw oefeningen zijn afgestemd op uw individuele behoeften en doelen. Met haar diepgaande kennis van fysiotherapie kunt u erop vertrouwen dat u in goede handen bent.

Dus waar wacht u nog op? Doe mee met QUENO FysioFIT en werk samen met Hanke Mensinga aan een gezonder en sterker lichaam.

Maandag 16:00 – 17:00 & vrijdag 10:00 – 11:00. FysioFIT kost slechts €34,-* per maand. U kunt één of twee keer per week meedoen met de les. *€20,- inschrijfgeld.

QUENO Fysiotherapie | Sportmassage

Ontdek de kracht van herstel en ontspanning met een verkwikkende sportmassage bij onze ervaren fysiotherapeut! Hanke staat klaar om je te helpen de spanning in je spieren te verminderen, de circulatie te verbeteren en je lichaam te revitaliseren. Of je nu last hebt van vermoeide spieren na een intense trainingssessie of gewoon wat ontspanning nodig hebt na een lange werkdag, onze sportmassage is de perfecte oplossing.

Je zult versteld staan van het verschil dat een 30 minuten durende sportmassage kan maken in je fysieke en mentale welzijn.

Neem contact op om een afspraak te plannen en geef jezelf de zorg en aandacht die je verdient. Jouw lichaam zal je er dankbaar voor zijn!

Kosten: €35,- voor 25 minuten

Meld je direct aan voor een afspraak of stel een vraag

QUENO Fysiotherapie
Hoofdstraat 55
9431AC Westerbork
Whatsapp: 06-39427400
Telefoon (niet altijd bereikbaar) 0593-552895
H. Mensinga AGB 04248353
Openingstijden:
Maandag 13:30-21:00
Woensdag 08:45-17:15
Vrijdag 08:45-17:15
FysioFIT: Maandag 16:00-17:00 Vrijdag 10:00-11:00

Heb ik recht op een vergoeding door de zorgverzekeraar?

Deze vergoeding tool wordt verzorgd door Zorgpremies.nl

QUENO

Sport & Fitness

Hoofdstraat 55 | 9431 AC WESTERBORK | 0593 - 552895
KVK 55732925 | BTW 851838716B01
algemene voorwaarden