Yoga, Pilates

Wil jij fysiek en mentaal beter in je vel? Dan zijn onze body en mind lessen de oplossing voor jou! Pilates voor een sterker en krachtiger lichaam. Dé manier om zowel preventief als curatief je lichaam gezond te houden en tegelijk een heel fijne training om een mooi en krachtig lichaam te creëren. Met Yin Yoga stimuleer je je mentale en fysieke gezondheid omdat dit een methode is voor rust en herstel en met Hatha Vinyasa stimuleer je je lenigheid, souplesse en kracht zowel fysiek en mentaal doordat de hele les bestaat uit een ‘flow’ van ademhaling gecombineerd met fysieke oefening. Na deze les voel je je enorm goed!

Tijdens de Yoga en Pilates lessen bij QUENO kijken we altijd naar de individuele deelnemers. Je kan er zeker van zijn dat de les is aangepast aan de doelgroep. Kan je meer? Dan geven we je meer uitdaging, ben je net begonnen dan geven we je de ruimte om de oefeningen uit te voeren op jouw niveau. Heb je klachten dan lossen we dat op door nog meer te differentiëren. Bij ons voelt iedereen zich thuis en welkom! Een veilige plek om jezelf te zijn…

 

Jaren in Westerbork

Gegeven Yoga/Pilates lessen

Docenten opgeleid

onze expertise

Naast sportcentrum heeft QUENO een (internationaal) opleidingen centrum. Wij leiden docenten op in Yoga en Pilates in Westerbork, België en Aruba. We zijn Internationaal erkend opleidingscentrum door Yoga Alliance International uit India en de docenten die lesgeven in ons sportcentrum hebben dus een gedegen opleiding en achtergrond. Founder van QUENO Sportopleidingen Annemiek Smegen staat reelmatig ook zelf voor de groep in Westerbork. Je bent bij ons op de juiste plek!

Heb je fysieke klachten of heb je een andere reden waarom het bewegen niet heel soepel verloopt? Dan is Pilates ideaal om het lichaam toch weer veilig in beweging te brengen en klachten tegen te gaan. Ben je zwanger, heb je een rustdag (na intensieve training) of wil je je mobiliteit verbeteren en het zelfhelend vermogen van je lichaam stimuleren? Dan is Yin Yoga ideaal voor jou. Heb je geen klachten en wil je lichaam en geest op een heel fijne manier stimuleren zodat je fysiek een prettige training krijgt en mentaal heerlijk ontspant? Dan is Hatha Vinyasa de les voor jou!

YOGA INSPIRATIE

Hiernaast een voorbeeld van de zonnegroet uitgevoerd door Ron Naranjo en Annemiek Smegen op opleidingslocatie Aruba. Voor meer informatie over onze opleidingen kijk op QUENOsportopleidingen.nl

Onze docenten

Martine
Annet
Gabriela
Ron
Annemiek Smegen
Annemiek