Van 3 juli tot 13 augustus kunt u bij JUMBO Vinke in Westerbork sparen voor één maand GRATIS sporten bij QUENO 24/7 Fitness, Groepslessen & Fysiotherapie Westerbork!

Bij elke 10 euro aan boodschappen ontvangt u een stempel. Als u bij de zelf-scan betaald neemt u de bon mee naar de servicebalie om de stempels te ontvangen. Kaart vol? Neem de kaart mee naar QUENO (Maak een afspraak). U vult uw gegevens in en betaald eenmalig €10,- borg voor de sleutel waarmee u 24 uur per dag toegang krijgt tot het sportcentrum. Is de maand weer voorbij? Lever de sleutel is en krijg de borg retour.

Maand GRATIS is dus ECHT GRATIS!

Voorwaarden: Alléén voor inwoners van Midden-Drenthe die na 30-05-’24 geen lid zijn geweest van QUENO. Niet voor (vakantie)gasten die niet ingeschreven staan in de gemeente Midden-Drenthe. 

Voor deelname is het nodig om het inschrijfformulier volledig in te vullen, akkoord te gaan met de voorwaarden en de huisregels van QUENO. Inleveren van de spaarkaart kan tot en met tot 30-09-2024. Maximaal 1 kaart p.p. 17 jaar en ouder. 14 t/m 16 jaar kan een onbeperkt jeugd abonnement krijgen voor één maand. Jeugdabonnement geeft toegang tot het centrum tijdens reguliere openingstijden, niet 24/7. QUENO leden zijn uitgesloten van de actie. QUENO leden krijgen €10,- bartegoed (koffie, thee, shake geen take-out) bij inlevering van de spaarkaart. JUMBO medewerkers kunnen gebruikmaken van de medewerkersdeal zoals deze bekend is binnen het team.

Maak nu uw afspraak om u in te schrijven (inschrijven kan alleen tijdens reguliere openingstijden)

 

Jaren in Westerbork

Gegeven groepslessen

Personal Trainingen gegeven

Resultaat behaald afvallen, klachten verminderd, spieropbouw

De meest uitgebreide sportclub in Midden-Drenthe waar iedereen zich thuis voelt.

Natuurlijk doelen we daarmee op ons grote  bewegingsaanbod maar vooral ook op de sfeer. We zijn een centrum waar iedereen terecht kan, jong, oud, met begeleide hond en rolstoel, atletisch, zwaarlijvig en slank, ervaren sporter of nul ervaring. Het maakt niet uit! Iedereen is welkom én, uit de feedback blijk, iedereen voelt zich bij ons thuis.

Met het gratis GOUD abonnement

dat u heeft gespaard bij JUMBO Vinke kunt u een maand lang onbeperkt trainen in de fitness ruimte. Letterlijk 24 uur per dag met uw eigen sleutel. Heeft u nog geen ervaring in fitness? Dan is het mogelijk om een begeleiding aan te vragen. Deze kost eenmalig €17,50.

Oók mag u onbeperkt deelnemen aan de groepslessen die wij aanbieden! U kunt terecht voor:

  • Yoga en Pilates
  • Kickboksen | Beginners en gevorderd
  • Crossgym | Groep workout op eigen niveau met kracht, techniek en conditie oefeningen
  • Muslce & Ab’s | Intensieve, niet dansante, training om spieren sterker te maken op muziek
  • BBB | Afwisselende groepsles spierversteviging op muziek
  • Total Body | Dansante choreografie op de step en spierversteviging

QUENO Fysiotherapie, snel beter in beweging

Heeft u fysieke klachten, zwanger, overgewicht of een andere reden waarom het bewegen niet soepel verloopt? Dan zijn Yin Yoga en Pilates ideaal om het lichaam toch weer veilig in beweging te brengen en klachten tegen te gaan. Graag helpen we u dan snel weer beeter in beweging door een vrijblijvende fysiocheck in te plannen bij onze fysiotherapeut Hanke.

QUENO is (internationaal) opleidingen centrum.

Wij leiden docenten op in Yoga, Pilates en Kickboksen (Semmy Schilt®) in Westerbork, Zuidlaren, België en Aruba. We zijn Internationaal erkend opleidingscentrum door Yoga Alliance International uit India en de docenten die lesgeven in ons sportcentrum hebben dus een gedegen opleiding en achtergrond. Founder van QUENO Sportopleidingen Annemiek Smegen staat regelmatig ook zelf voor de groep in Westerbork. U bent bij ons op de juiste plek!

Hiernaast een promotie voor de opleidingen door Ron Naranjo en Annemiek Smegen, eigenaren van QUENO Healthclubs. QUENO Westerbork is ook te vinden op

Instagram

Facebook

LinkedIn