Start nu bij QUENO!

7 dagen in de week CROSSGYM | FITNESS | PT

Fitness, Free weights, Functionele trainingsruimte, Small group CROSSGYM
7 dagen per week | 24 uur per dag

Groot aanbod groepslessen o.l.v. goed opgeleide docenten. Hatha Yoga, Pilates, Kickboksen, Yin Yoga, Pump, 55+FIT, Poweryoga, Shape en Personal Training!
Lage drempel, iedereen is welkom en er hangt een heel toegankelijke en prettige sfeer!

Kwaliteit (effectieve trainingen), plezier & sfeer staan voorop

1x pw Personal Training incl 24/7:

Individueel v.a. 155,- pm | Duo vanaf 99,- p.m.

1 maand opzegtermijn mocht je toch andere plannen hebben

FITNESS | Individueel trainen. We kunnen een persoonlijk fitness schema voor je maken waarbij je gebruik maakt van cardio-, krachttoestellen en free weights. Hierdoor kun je wanneer het jou uitkomt trainen en een persoonlijk programma volgen. Graag begeleiden we je middels intake, follow-up of Personal Training. Wil je liever alles zelf doen? Ook dat is mogelijk natuurlijk! Feel free @ QUENO!

Met het GOUD abonnement heb je 16 uur per dag toegang tot de fitness 06:00-22:00 / 7 dagen per week.

55+FIT | Gezond oud worden dat wil natuurlijk iedereen. Met 55+Fit werken we aan belastbaarheid, kracht, conditie, flexibiliteit en balans. We trachten ouderdomsgerelateerde klachten en achteruitgang tegen te gaan. Het lukt soms zelfs om vooruitgang te boeken. Kan jij nog zelfstandig opstaan van de grond? Wij leren het je!

In de les komen alle belangrijke onderdelen aan bod. Sporten bij QUENO is meer dan sportief zijn alleen, gezelligheid en sfeer staan voorop! Inclusief kopje koffie. Gratis proberen

CROSSGYM | Functionele, effective training met losse gewichten, touwen, kettlebells, barbells, boxen, trekker banden en medicine balls. Als je echt fit wilt worden door middel van weightlifting, gymnastics, mobility en intensieve training. This is the way… the only way.. We hebben lessen en open gym voor de liefhebbers! Wil je eens gratis proberen?

Tijdens een preofles neem je deel aan de groepstraining. Wil je liever individueel? Meld je dan aan voor Personal Training Crossgym.

YOGA | Power, Hatha & Yin. Poweryoga is op basis van de eerste serie Ashtanga yoga oefeningen. De intensiteit is zodanig dat je de hele les blijft transpireren, de verwarmende werking zorgt voor meer souplesse. Het is bijzonder om te zien hoeveel vooruitgang je zult ervaren in een korte tijd. Hatha Yoga ondersteund de mentale belastbaarheid en het fysiek herstel. De houdingen (asana’s) brengen fysieke en mentale balans. Yin is een meditatieve vorm van yoga waarbij de intentie is om te ontspannen. Gratis proefles, meld je hier aan!

PUMP In deze lessen wordt je gemotiveerd en gestimuleerd tot de meest effectieve workout! PUMP is met een stang met gewichten waardoor je je eigen intensiteit kunt kiezen. Tijdens de training probeer je je grens op te zoeken om na de les echt te ervaren wat het effect van je training is. We doen geen dansante pasjes op de muziek maar gebruiken de muziek als stimulans en ondersteuning voor de training. De tijd vliegt voorbij, voor je het weet heb je je hele lichaam een goede fysieke krachttraining gegeven. PUMP is dé manier om vet te verbranden en een gezonder en strakker lichaam te krijgen! Gratis kennismaken

KICKBOKSEN | Heerlijke workout waarbij je je hele lichaam traint onder begeleiding van onze kickboks instructeurs. Conditie en kracht gaan hand in hand met techniek en een enorm afwisselende training. Met of zonder ervaring, jong of oud, iedereen is welkom!

Tijdens de training wordt gewerkt aan conditie, kracht en kickbokstechniek. Je lichaam word belastbaarder, je conditie verbeterd en je krijgt een mooie schouderpartij met een fysiek gezonder lichaam! Meld je aan voor een proefles!

SHAPE | TOTALBODY | Tijdens dit trainings uurtje in de groepsleszaal zorgen wij ervoor dat je op een heel afwisselende manier 100% gestimuleerd wordt om te werken aan je buik, billen benen en de rest! Al je spieren worden aan het werk gezet met als resultaat een sportief lijf waar je trots op kunt zijn. Shape is geschikt voor beginners en gevorderden. Tijdens TOTALBODY pakken we de step er bij. Korte choreo op de step afgewisseld met spierverstevigende oefeningen shape. Voor je het weet is je training voorbij en heb je een effectieve en super leuke les achter de rug! PROEFLES

PILATES | De meest effectieve training voor een sterke core en effectief bij rug-, nek- en schouderklachten. Pilates (mat oefeningen) is één van de meest gekozen sporten voor een gezond en krachtig lichaam. Onze instructeurs zijn opgeleid volgens de nieuwste technieken bij QUENO Sportopleidingen om met Pilates zowel preventief als curatief aan je gezondheid te werken. Pilates lijkt op een combinatie van gymnastiek, yoga en dans op de mat. O.a. bekkenbodemklachten, rugpijn, nekpijn, slappe buik, afgenomen bewegegelijkheid schouders wordt tegengegaan met Pilates. Pilates is voor alle leeftijden en niveau’s omdat we differentieren in de les. Proefles aanvragen

QUENO

Sport & Fitness

Hoofdstraat 55 | 9431 AC WESTERBORK | 0593 – 552895
KVK 55732925 | BTW 851838716B01
algemene voorwaarden