Start nu bij QUENO!

7 dagen in de week CROSSGYM | FITNESS | PT

Fitness, Free weights, Functionele trainingsruimte, Small group CROSSGYM
7 dagen per week

Groot aanbod groepslessen o.l.v. goed opgeleide docenten
Lage drempel, iedereen is welkom en er hangt een heel toegankelijke en prettige sfeer!

Kwaliteit (effectieve trainingen), plezier & sfeer staan voorop
1 maand opzegtermijn mocht je toch andere plannen hebben

FITNESS | Individueel trainen met een door onze trainers gemaakt fitness schema waarbij je gebruik maakt van cardio-, krachttoestellen en free weights. Hierdoor kun je wanneer het jou uitkomt trainen en een persoonlijk programma volgen. Graag begeleiden we je daarbij middels intake, follow-up en Personal Training. Wil je liever alles zelf doen? Ook dat is mogelijk natuurlijk! Feel free @ QUENO!

55+FIT | Gezond oud worden dat wil natuurlijk iedereen. Met 55+Fit werken we aan belastbaarheid, kracht, conditie, flexibiliteit en balans. We trachten ouderdomsgerelateerde klachten en achteruitgang tegen te gaan en soms zelfs vooruitgang te boeken. In de les komen alle belangrijke onderdelen aan bod. Sporten bij QUENO is meer dan sportief zijn alleen, gezelligheid en sfeer staan voorop! Inclusief kopje koffie.

CROSSGYM | Functionele, effective training met losse gewichten, touwen, kettlebells, barbells, boxen, trekker banden en medicine balls. Als je echt fit wilt worden door middel van weightlifting, gymnastics, mobility en intensieve training. This is the way… the only way.. We hebben smallgroup lessen en open gym voor de liefhebbers! Wil je eens gratis proberen?

YOGA | Power, Hatha & Yin. Poweryoga is op basis van de eerste serie Ashtanga yoga oefeningen. De intensiteit is zodanig dat je de hele les blijft transpireren, de verwarmende werking zorgt voor meer souplesse. Het is bijzonder om te zien hoeveel vooruitgang je zult ervaren in een korte tijd. Hatha Yoga ondersteund de mentale belastbaarheid en het fysiek herstel. De houdingen (asana’s) brengen fysieke en mentale balans. Yin is een meditatieve vorm van yoga waarbij de intentie is om te ontspannen. Gratis proefles

BBB | PUMP | TOTAL BODY In deze lessen wordt je gemotiveerd en gestimuleerd tot de meest effectieve workouts! BBB is een les gericht op spierversteviging op muziek, geschikt voor alle niveaus. PUMP is met een stang met gewichten waardoor je intensief of juist minder intensief mee kunt doen. Zonder dansante pasjes dus ook als je niet van dansen houdt is dit iets voor jou! TOTAL BODY. Korte choreo op de step afgewisseld met spierverstevigende oefeningen. Voor je het weet is je training voorbij en heb je een effectieve en super leuke les achter de rug!

KICKBOKSEN | Heerlijke workout waarbij je je hele lichaam traint onder begeleiding van onze kickboks instructeurs. Conditie en kracht gaan hand in hand met techniek en een enorm afwisselende training. Met of zonder ervaring, jong of oud, iedereen is welkom!

BBB | Tijdens dit trainings uurtje in de groepsleszaal zorgen wij ervoor dat je op een heel afwisselende manier 100% gestimuleerd wordt om te werken aan je buik, billen benen en de rest! Tijdens deze shape les worden al je spieren aan het werk gezet met als resultaat een sportief lijf waar je trots op kunt zijn. Beginners en gevorderde sporters, iedereen zal na de les een blij en voldaan gevoel over houden.

PILATES | De meest effectieve training voor een sterke core en effectief bij rug-, nek- en schouderklachten. Pilates (mat oefeningen) is één van de meest gekozen sporten voor een gezond en krachtig lichaam. Onze instructeurs zijn opgeleid volgens de nieuwste technieken bij QUENO Sportopleidingen om met Pilates zowel preventief als curatief aan uw gezondheid te werken.

QUENO

Sport & Fitness

Hoofdstraat 55 | 9431 AC WESTERBORK | 0593 – 552895
KVK 55732925 | BTW 851838716B01
algemene voorwaarden